De grote verbouwing van het pand is afgerond en ook ons speelplein is opnieuw bestraat en voorzien van een nieuw hek. En wij zijn natuurlijk bijzonder trots. Maar we zijn er nog niet….

We willen in het kader van duurzaamheid ons oude gevelglas vervangen voor HR ++ isolatieglas en hebben een prachtig schuin dak dat uitermate geschikt is voor zonnepanelen.

Daarnaast willen we ons nieuwe speelplein inrichten met verschillend buitenspeelgoed, zoals: schommels, een trampoline, een hangmat, rolstoelwip en parasols.

Er zijn al veel vrijwilligers gestart bij KDC AandachtsLab. We hebben binnen het bestuur echter nog vacatures voor bestuursleden en zijn ook op zoek naar een notulist die de bestuursvergaderingen wil notuleren (1 x per maand op een donderdagavond).

Onze Droom is een eigen zwembad waarin de kinderen zich vrij kunnen bewegen en op die manier ook werken aan hun ontwikkeling. Inmiddels zijn de gesprekken met een architect gestart om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om het oude speellokaal te verbouwen tot een zwembad met kleedruimten en douches.

Hiervoor zijn natuurlijk veel fondsen nodig en ook mensen die ons kunnen adviseren zoals zwembadbouwers. Maar ook advies bij de luchttechniek (ventilatie, luchtverversing en ontvochtiging) is zeer welkom!