Ruim 120 fietsers op burendag aan de start bij

Op zaterdag 28 september wordt in en rond Rijswijk het benefietevenement “Fietsen voor AandachtsLab” georganiseerd om geld in te zamelen voor Stichting KDC AandachtsLab. Ruim 120 fietsers vertrekken dan voor verschillende rondes door de regio’s Westland, Vlietland en Delfland en komen telkens langs KDC AandachtsLab. De afstanden variëren van 30 tot 120 kilometer. Met het fietsevenement wil KDC AandachtsLab een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar bewegen voor het realiseren van een therapeutisch zwembad. Burgemeester van Rijswijk Michel Bezuijen en de wethouders Bjorn Lugthart en Jeffrey Keus fietsen ook mee. Het startschot aan de Labouchèrelaan 1 in Rijswijk is om 9 uur.

Feestelijk programma
Iedereen die zijn steentje wil bijdragen is welkom om mee te fietsen, aan te moedigen of te sponsoren. Tijdens deze Burendag is iedereen welkom tussen 8.30 en 15.00 uur en staat er een feestelijk programma gepland met rondleidingen, muziek, een springkussen, koffie, taart, frisdrank, broodjes en friet. De toegang is gratis. Bezoekers kunnen consumptiebonnen kopen waarmee het KDC AandachtsLab wordt gesponsord.
Om 14.30 uur wordt de cheque onthuld met de opbrengst van het fietsevenement. Donaties zijn ook mogelijk via: http://bit.ly/FietsmeevoorAdL Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende landelijke en lokale sponsors uit het bedrijfsleven.

Comments are closed.