Graag even extra aandacht voor het stageverslag van “onze” kanjer Loïs. Ze is 14 jaar oud (dus net zo oud als de meeste kinderen van KDC AandachtsLab!).
Hallo allemaal, mijn naam is Loīs Delwel en ik loop stage bij KDC AandachtsLab. Ik zit nu in het derde jaar van het Lentiz Floracollege. Bij KDC AandachtsLab heb ik al veel geleerd. Hoe ik met kinderen met een Ernstige Meervoudige Beperking moet omgaan, ik help ze met veel dingen en de kinderen krijgen veel aandacht. De kinderen hebben veel zorg nodig en daar help ik ook bij, bijvoorbeeld met eten en drinken geven of het verplaatsen van plek en het geven van een andere houding. De kinderen hebben allemaal speciale statafels en loopwagens. Ik heb geleerd waar dat voor is en op welke manier de kinderen erin geholpen kunnen worden. De kinderen krijgen allemaal speciale activiteiten aangeboden, dat is aangepast op wat elk kind kan. Ik ga vaak met kinderen snoezelen, zwemmen, in de ballenbak, ik masseer hun handen en voeten of ik loop met degene die dat kunnen door het gebouw. We doen ook veel met muziek en aanrakingen en dan zie je de kinderen ook genieten. Ik heb het heel erg naar mijn zin en ik heb veel geleerd. Ik vind het mooi dat dit bestaat voor deze kinderen. De mensen die bij KDC AandachtsLab werken zijn ook allemaal erg lief voor mij al sinds de eerste dag. Dat maakt de stage ook erg fijn!
Groetjes Loïs
Lieve Loïs, wij vinden jou echt een onwijze topper. Je bent zo lief voor de kinderen, je bent een echte aanpakker en iedereen is dol op je! Als je stage is afgerond, gaan we je enorm missen. Grote dank en heel veel succes met je opleiding en we hopen je na het afronden van je opleiding misschien weer te zien bij KDC AandachtsLab.

Comments are closed.