Wij bouwen aan een top team

KDC AandachtsLab is per 1 januari 2019 geopend. We zoeken mensen met vakkennis, ervaring met de doelgroep én de drive om van KDC AandachtsLab een bijzondere plek te maken. Eigenschappen als ondernemend, zelfstandig en oplossingsgericht zijn dan ook onmisbaar.

Om de overheadkosten zo laag mogelijk te houden en alle aandacht voor de kinderen te hebben wordt er naast het vaste team gewerkt met een team vaste vrijwilligers. De Leden van de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht zetten hun vakkennis en ervaring ook vrijwillig in voor KDC AandachtsLab.

Onze ambitie is om een inspirerende, uitdagende en vooral veilige omgeving te bieden voor de EMB kinderen én hun begeleiders.

En daar hebben we bijzondere mensen bij nodig. Mensen die het verschil kunnen én willen maken.

De begeleiding is gebaseerd op de ontwikkelMOGELIJKHEDEN van het kind en niet op een vast programma. Elke kans wordt benut!

KDC AandachtsLab is een broedplaats voor kennis en ontwikkeling als het gaat om methoden en therapieën. Door te specialiseren en alleen met EMB kinderen te werken is het mogelijk kennis op te bouwen en te vergroten.

Werken bij KDC AandachtsLab:

Onderstaand een overzicht van de openstaande vacatures. Klik op de functie om de vacature te bekijken.