Dirk Kuyt Foundation

In augustus was Suus “Sporter van de Maand”
De Dirk Kuyt Foundation heeft een heel mooi filmpje van Suus haar wekelijkse paardrijles gemaakt.
Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. De Dirk Kuyt Foundation wil sporten ook voor deze groep mogelijk maken!

 

Fietsen voor AandachtsLab

Zaterdag 28 september vond “Fietsen voor AandachtsLab” plaats.
Ruim 120 fietsers vertrokken voor verschillende rondes door de regio’s Westland, Vlietland en Delfland en komen telkens langs KDC AandachtsLab. De afstanden varieerden van 30 tot 120 kilometer. Met het fietsevenement wilde KDC AandachtsLab een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar bewegen voor het realiseren van een therapeutisch zwembad. Burgemeester van Rijswijk Michel Bezuijen en de wethouders Bjorn Lugthart en Jeffrey Keus fietsen ook mee. 

Bij de onthulling van de cheque was iedereen enorm verrast. 33.218 euro!
Bekijk hier de film welke door Etopia is gemaakt.

 


Harm loopt voor AandachtsLab de 4daagse

In juli 2019 liep Harm de Vierdaagse als sponsorloop voor KDC AandachtsLab. Zijn ludieke acties om geld in te zamelen werden al voor de start opgemerkt door SBS6 en zodoende werd Harm een week lang gevolgd! En naast de acties, liep Harm ook nog eens “gewoon” 50 kilometer per dag! De opbrengst van ruim €2.100 is fantastisch!


Nagenieten van de opening !

Vrijdag 29 maart jl. was de officiële opening van KDC AandachtsLab.Etopia Digital Agency legde dit bijzondere moment vast in een schitterende film en sponsorde de opnames en de productie. Kijk snel en geniet…


Monique, Alina en Mirjam, drie studentes van de Hogeschool InHolland, opleiding Crossmediale communicatie, maakten een fantastische introductiefilm voor KDC AandachtsLab.

Zie en hoor waarom het KDC AandachtsLab is opgericht en waarom een specialistische dagopvang voor Ernstig meervoudig beperkte kinderen zo belangrijk is.


Tijdens de CPC loop in Den Haag op 12 maart 2017 heeft Hart van Nederland (SBS) een hele mooie reportage gemaakt over KDC AandachtsLab.


De ANWB bestaat, in 2018, 135 jaar en deelt daarom € 135.000 uit aan een aantal goede doelen. In Zuid Holland mocht KDC AandachtsLab de eerste prijs ontvangen. Rijswijk TV maakte hierover een mooi item.

[VIDEO] ANWB DONEERT €5.000 AAN KDC AANDACHTSLAB

[VIDEO] ANWB DONEERT €5.000 AAN KDC AANDACHTSLABDe ANWB bestaat 135 jaar en deelt daarom €135.000 euro uit een select aantal Goede Doelen-projecten in Nederland. Projecten in iedere provincie in Nederland worden beloond. In Rijswijk werd de eerste prijs van €5000 euro uitgereikt aan KDC AandachtsLab aan de Laboucherelaan.

Geplaatst door Rijswijk.tv op Woensdag 26 september 2018


Op Dinsdag 8 januari bezocht TV West KDC AandachtsLab en maakte een mooie reportage.


Op dinsdag 8 januari kwamen Rochelle Heerema en Emma Kager langs bij KDC AandachtsLab om 35 zelfgemaakte slabbetjes te brengen. Samen met andere vrijwilligers hebben Rochelle en Emma de handen in éen geslagen om iets te kunnen betekenen voor KDC AandachtsLab.

Het uiteindelijke doel is 100 slabbetjes te maken. Wil je graag een handje meehelpen? Stuur dan een mail naar rochelle@rijswijkseuitdaging.nl voor meer informatie.

[VIDEO] NOG 75 SLABBETJES NODIG VOOR STICHTING KDC AANDACHTSLAB

[VIDEO] NOG 75 SLABBETJES NODIG VOOR STICHTING KDC AANDACHTSLABOp dinsdag 8 januari kwamen Rochelle Heerema en Emma Kager langs bij Stichting KDC AandachtsLab om 35 zelfgemaakte slabbetjes te brengen. Samen met andere vrijwilligers hebben Rochelle en Emma de handen in éen geslagen om iets te kunnen betekenen voor KDC AandachtsLab. Het uiteindelijke doel is 100 slabbetjes te maken. Wil je graag een handje meehelpen? Stuur dan een mail naar info@rijswijkseuitdaging.nl voor meer informatie.

Geplaatst door Rijswijk.tv op Dinsdag 8 januari 2019


Maandag 25 februari was KDC AandachtsLab de uitzendlocatie van Piets Weer van SBS6. AandachtsLab werd speciaal gekozen vanwege de Run De Wits Run(georganiseerd door Hoogenraad NVM Makelaars en De Wits) Veel hardlopers waren dan ook aanwezig bij de opnamen. Na de opnames heeft iedereen genoten van een heerlijke maaltijd van Restaurant De Wits en werd er natuurlijk nog een training afgewerkt.


Aandacht voor de Run De Wits Run door Rijswijk.tv.

[VIDEO] RUN DE WITS RUN RENT VOOR KDC AANDACHTSLAB

[VIDEO] RUN DE WITS RUN RENT VOOR KDC AANDACHTSLABOp zondag 10 maart is de CPC loop in Den Haag. Run de Wits Run wordt georganiseerd door Hoogenraad NVM Makelaars en De Wits. Dit jaar halen ze geld op voor KDC AandachtsLab. Met dit geld willen ze het speelplein vernieuwen. Op maandag 25 februari kwam Piets Weer langs voor opnames van zijn weerbericht. Rijswijk.TV was hierbij aanwezig en heeft Piet Paulusma gesproken.

Geplaatst door Rijswijk.tv op Dinsdag 26 februari 2019